Αφίσα Παιδικής Λογοτεχνίας

Αφίσα Παιδικής Λογοτεχνίας
1ο Βραβείο στο Διαγωνισμό αφίσας του Κέντρου Λογοτεχνών Ρόδου 2012

Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Η Δευτέρα Δημοτικού συνεχίζει να "πετάει"

Η Δευτέρα Δημοτικού συνεχίζει να "πετάει"!

Logosm 
Με πολύ μεγάλη χαρά πληροφορηθήκαμε χθες τη διάκριση 2 μαθητών της τάξης μας στον φετινό Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό "Καγκουρό"!  Σ' αυτόν συμμετείχαν πολλά παιδιά από τον 17ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου καθώς και από άλλα δημοτικά σχολεία της Ρόδου και της υπόλοιπης Ελλάδας. Πληροφορίες για την ιστορία του διαγωνισμού και τους διακριθέντες μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την ιστοσελίδα: http://www.kangaroo.gr/history.html.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ, λοιπόν, αξίζει σε ΟΛΑ τα παιδιά που πήραν μέρος και προσπάθησαν. Που ξεπέρασαν τους φόβους τους, αφιέρωσαν το χρόνο τους και την ενέργειά τους, σε τόσο μικρή ηλικία (8 ετών), και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτόγνωρη γι' αυτά διαδικασία. 

Συγχαρητήρια και στους γονείς τους, που τα υποστηρίζουν και τα ενθαρρύνουν να παίρνουν μέρος σε τέτοιου είδους διοργανώσεις που σκοπό δεν έχουν μόνο τη διάκριση αλλά ουσιαστικά τη διεύρυνση των πνευματικών τους οριζόντων. Χωρίς αυτούς δε θα γινόταν τίποτα! 

Μπράβο,
Γιώργο Αθανασίου,
Βιργινία Αντωναράκη,
Φίλιππε Μηνόπετρε,
Ειρήνη Χατζηγιάννη,
και στους διακριθέντες:
Ντάνιελ Καλπακίδη και
Γιώργο Πιπίνο


Και εις ανώτερα παιδιά μου!
Είμαι πολύ περήφανη για όλους σας!
Μπαξεβάνογλου Εύα
Β΄Δημοτικού
17ο Δ.Σ. Ρόδου

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια παιδιά και να έχετε πάντα επιτυχίες στη ζωή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους: στους εκαπιδευτικούς που προσφέρουν ευκαιρίες στα παιδιά να γνωρίσουν τον εαυτό τους, στους γονείς που στηρίζουν τις προσπάθειές τους και κυρίως στα παιδιά που βάζουν τους ευατούς τους σε καινούριες δοκιμασίες. Και σε άλλες πολλές τέτοιες "προκλήσεις"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή